De Trudy's Cycling Team

31/05/2009: OosterzeleAfstand: 60 km

Gemiddelde: 26,7 km/h


Voor deze zondag waren zes Trudy's en twee gelegenheidsrijders paraat. Eentje was te laat en moest nog naar de Vivo. Rarara wie zou dat kunnen zijn?


Met enige vertraging vertrokken aan een rustig tempo richting Zottegem. Daar aangekomen mocht Chevadinho zijn talent als toekomstig mecanien eens tentoon spreiden om zijn lekke band te vervangen. Vandaaruit reden we verder richting Oosterzele. Op de hellende stroken werd duidelijk dat Jurgen de goede vorm te pakken heeft en trok dan ook regelmatig eens flink door. Den Beirisj die tot 's morgens in den tropic gezeten had kreeg het af en toe wat moeilijk maar zette toch door. Hij probeerde nog enkel malen op kop te komen om het tempo te drukken maar dit werd door Jurgen en Burre niet toegelaten. Wie de ambitie heeft voor kampioen te worden mag en toe ne keer goed afzien. In Herzele pikte Sven (S-Bikes) bij ons aan en legde er regelmatig eens een stevig tempo op tot in Geraardsbergen. Enkelen waar zichtbaar tevreden dat ze zich op het terras van De Presse konden afzetten.


Ook nog even meegeven dat Flamez vorige week de leiding in het klassement heeft overgenomen van Beirisj. Chatte vervolledigd het podium en staat op een verdienstelijke derde plaats.


Vertrekuur voor volgende week zal wegens de verkiezingen waarschijnlijk verplaatst worden naar 9u (best onderling nog eens checken om misverstanden te vermijden). Bij slecht weer bestaat eveneens de mogelijkheid om bij Burre in stembureau nummer 4 wat op de rollen te komen rijden.Terug