De Trudy's Cycling Team

28/06/2009: Tweedaagse WesthoekNa de zware zaterdagrit en korte nacht kwamen op zondagmorgen rond 8 uur de eerste lijken van de Trudy's boven water. Als eerste was onze Vlaminck wakker en die zag er wel fris en monter uit. (steirke mens) Wat niet kon gezegd worden van den Lievisj. Die had gans de nacht, om het op zijn Giesbeirgs te zeggen, zijne pere geziene ! Die moest dus even bekomen. Ondertussen waren er als 6 Trudy's wakker en deze gingen dan ook ontbijten rond de klok van 8.45 uur. De 2 overblijvende trudy's (chatte en chelle) bleven in de keve liggen ! (ziek en zat ?)


Na een stevig ontbijt was het ondertussen al 9u30 geworden en om 10 uur moesten we uit onze kamers. Tijd dus om chelle en chatte wakker te maken want normaal gezien stond er nog een rit op het programma, nl. De grote prijs Freddy Maertens. Dit zou een mooie rit worden met een bevoorrading op de piste van Roubaix. Enkelen zagen dit wel zitten maar sommigen hadden het er moeilijk mee om hun fiets nog te bekruipen. Van Den Herrewegen Kim was er één van en zeker onze chatte. Deze had een bewogen nacht achter de rug. Flamez kon ervan meespreken. Details zijn hier overbodig. Onze chatte zag het dus ook niet meer zitten om de zondagrit nog te rijden want na een verfrissende douche voelde hij zich nog niet beter. Hij besloot dan maar zoals velen met de auto terug te keren naar Geraardsbergen. Twee van de 8 trudy's zagen het wel zitten om met de fiets te rijden (Beirisj en Lievisj) en zij besloten dan ook om met de fiets terug te keren naar Geraardsbergen.


De overige trudy's zochten in Geraarsbergen nog even ons lokaal op vooraleer de thuishaven op te zoeken en te bekomen van het zware weekend ! De laatste 2 fietsende trudy's streken ook neer in het lokaal om 14.15u. Wat uiteindelijk een tocht zou worden van 105 km met een gemiddelde van 26 km/h. Het afgelegde parcours van de beide trudy's was : Mesen - Wijtschate - Komen - Rekkem (waar we even tot op de grens met Frankrijk reden) - Moeskroen - Dottenijs - Spiere/Helkijn - Bossuit - Avelgem - Kluisbergen - Ronse - Schorisse - Flobecq - Everbeek - Zarlardinge en Geraardsbergen. Deze 2 trudy's keerden dan ook rond de klok van 15 uur richting la casa !


Zo, dit was dus het verslag van de tweedaagse van Mesen. Zeker een aanrader qua degustatie en fietsparcours !Terug