De Trudy's Cycling Team

25/07/2009: Cambron-CasteauAfstand: 120 km

Gemiddelde: 27 km/h


Voor onze zaterdagrit van deze week hadden we gekozen om de tocht Maria Magdalena-Memorial A. Labiau te rijden in Deftinge. De dames (Nele&Vanessa) kozen de 60km en de heren(Spartacus,Pippo,El Pistoleiro en Flecha) kozen voor de 11Okm. Bij de afspraakplaats aan de geuzenhoek was de zon al volop van de partij. Na onze inschrijving kwamen we buiten en de bewolking was al een feit. Onder een dreigende hemel en dit zou de komende uren niet meer veranderen, gingen we op pad.


De eerste 15km legden we samen met de dames af. Na de splitsing konden we aanpikken bij een groepje uit Lierde en deze heren hielden er een stevig tempo op na. De 4 Trudy's hielden zich schuil in de groep, één van de leden kwam met een lachje melden aan Spartacus ; "als jullie eens niet overnemen is den eersten van jullie é" waarop de Spartacus liet weten dat de Trudy's over een "serieus grote kas" beschikken. Dit prikkelde ons toch wat, eerst nam Pippo de groep op sleeptouw en toen ter hoogte van Paradisio vond Spartacus het eens tijd om de beentjes te strekken. Onze collega's uit Lierde hadden het niet onder de markt om het opgelegde tempo te volgen. Toen kwam El Pistoleiro nog eens doortrekken. Na de bevoorrading besloten we met ons vier verder te rijden, de collega's hadden blijkbaar een iets langere recupperiode nodig.


El Pistoleiro en Pippo namen Flecha en Spartacus op sleeptouw voor de resterende 60km. Maar in Attre sloeg voor onze Flecha opnieuw het noodlot toe. Hij reed voor de zesde of ist de zevende maal in 2 weken tijd een spaak los uit zijn wiel. Tis toch ne krachpatser é Hij besloot langs de dender terug te keren. De anderen vervolgde hun weg langs rustige baantjes. Via Lanquesant ,Wannebecq en Ogy kwamen we uit in Everbeek. Van Everbeek-beneden reden we via Parike en Lierde naar de Eikenmolen, daar kon Spartacus(ondanks de hoogtestage) zijn gebrek aan klimtalent niet wegsteken ten opzichte van Pippo en El Pistoleiro. Na 120km kwamen we dan ook met een goed gevoel aan in ons lokaal, en konden daar dan genieten van een welverdiende Geuze.


De Flecha kwam ons nog vervoegen op het terras en wist ons te melden dat hij zich voorzien had van een paar nieuwe wielen. Bij deze wensen wij hem dan ook veel succes met deze.Terug