De Trudy's Cycling Team

02/08/2009: De Trudy's on the beachOnze zondagrit viel letterlijk in het water. Na de middag namen we met de Trudy's wel nog deel aan het beachvolleybaltornooi ter gelegenheid van kermis Idegem. Na onze finaleplaats van vorig jaar, waren we van plan om een evengoed resultaat neer te zetten. Maar bij de eerste wedstrijd liep het nog niet zo gesmeerd, de automatismen waren nog niet wat het moest zijn We verloren deze dan ook met 29-16. Na een pauze van anderhalf uur was het tijd voor de tweede wedstrijd, deze ging al iets beter, maar toch beten we ook deze keer in het zand.


Nu moesten we bijna drie uur wachten voor de derde partij, dit was ideaal om onze tactische besprekingen te houden Onze derde partij werd dan ook een klinkende overwinning; ik heb juist geen idee meer wat de eindstand was De laatste wedstrijd werd een echte thriller, we begonnen, zoals alle wedstrijden dit jaar, heeeeel slecht aan de partij en in een mum van tijd stonden we 10-2 achter. Toen kwam de strijdlust van "nen echten Trudy" boven en we knokten ons weer in de wedstrijd. We konden gelijk komen, maar bij 23-21 was de veer bij ons gebroken en de vermoeidheid en de....... sloegen toe. We moesten de duimen leggen met 26-23. Toch kunnen we terugkijken op een geslaagd tornooi. Er werd dan ook nog menig potje verzet na de wedstrijd, waarbij een aantal Trudy's blijkbaar vergeten waren dat de wekker op maandagochtend genadeloos kan toeslaan Nog even meegeven dat Flecha net geen contract heeft gekregen bij de kaatsclub van Idegem, er werd aangeraden om eerst nog wat aan zijn opslag te werken.


Bedankt aan allen voor de aanwezigheid en de inzet. Deelnemende Trudy's : The Boss,Spartacus,Flecha, El Pistoleiro, Valverde, de gelegenheidsspelers Luigi en Gigi ( beter bekend als Lowie&Johnny) en de dames Els&Katrien.Terug