De Trudy's Cycling Team

08/08/2010: RebaixParcours: Geraardsbergen-Onkerzele-Viane-Bever-Rebaix-Lessen-Galmaarden-Waarbeke-Denderwindeke-Pollare-Geraardsbergen

Afstand: 77 km

Gemiddelde: 27 km/h


Vandaag stond de rit van het buitenbeentje op het programma. Om 8u30 stonden 4 Trudy's paraat om de kilometers af te haspelen. Bij de start was het droog en het zag er volgens de beruchte radar, niet naar uit dat er verandering zou in komen.


Via Onkerzele werd er meteen een stevig tempo gereden door het duo Spartacus en El Pistoleiro. Op de top van de burchtstraat werden ze afgelost door Davken en Flecha, ondertussen hadden zich nog 2 onbekenden in ons wiel genesteld. De wolken werden ook alsmaar dreigender, en toen we bijna in Rebaix kwamen, gingen de hemelsluizen helemaal open. We schuilden even, maar er leek niet meteen een einde te komen aan de nattigheid. We besloten om via de dender terug te keren, daar vond Flecha zijn gedroomde parcours om zijn krachtexplosie nog eens te demonstreren. Wat is dat toch een beest op zijn veloken.


Toen we in Lessen aankwamen werd het droger en besloten we om toch nog een extra lusje te maken. Via Viane ging het tot Galmaarden en we keerden terug via Atembeke en Denderwindeke. Toen we in Zandbergen kwamen, was het duidelijk dat Davken zijnen tank leeg was. Spartacus zijn beste pijlen waren ook weg.


In het lokaal werd alles nog eens besproken met sponsor Eddy. De Roesems en Valverde (of ist VDB) waren ook paraat voor den aperitief.Terug