De Trudy's Cycling Team

02/09/2012: QuenastAfstand: 69 km

Gemiddelde: 27,3 km/h

Hoogtemeters: 531 m


Zes Trudyanen aan de start van de eerste rit na een (voor sommigen toch) zware kermisweek. Onze routeplanner bracht ons vandaag naar Quenast, goed voor een 68km. Onze leider in het klassement (A.Sjleck) had er een korte nachtrust opzitten en hield zich de eerste helft van de rit dan ook wat afzijdig. Wil hij de titel nemen mag hij niet meer missen en na een huwelijksfeest werd dan ook het uiterste gevraagd om aan de start te staan.


Tot aan het keerpunt in Quenast was het een gezapig ritje. Daarna werd het tempo iets opgetrokken, met de gekende snokken van Flecha, en de tempobeulen Monforken en A.Sjleck. Iedereen kon zich vrij goed handhaven in de groep. Richting Vollezele kreeg Flecha opnieuw last van zijn bil/gat blessure, hij besefte dat verder doorsnokken niet echt aan te raden was en hield zich dan ook rustig achteraan.


In Galmaarden werd de finale ingezet, er stond geen noemenswaardige beklimming meer op het programma. Dus werd het een finale op het grote mes. Het was Spartacus die in Grimminge het voortouw nam, hij vormde duo met El Pistoleiro. Het tweede duo was A.Sjleck en Monforken, er werd wat gespeeld en toen achten Sjleck en Monforken hun moment gekomen. Ter hoogte van de Gavers werd de versnelling ingezet, El Pistoleiro moest een gaatje laten, Spartacus probeerde nog met een ultieme jump, maar de vogels waren gaan vliegen. Ook Gilbert probeerde nog met een late aanval, maar ook dit bracht de achtervolgers niet meer terug. Vanaf Onkerzele werd er gegroepeerd verdergereden tot aan het lokaal. Daar vergezelde onze President zich bij de troepen, hij mag zich nu al uitroepen tot kampioen bij de Masters. Proficiat!!!!!!! Op de Markt was het genieten van prachtige....minirokjes...vooral de iets straffere-kortere modellen waren een lust??????voor het oog :-)


Oja en we hebben ook ontdekt dat een elektrische wagen regelmatig moet verplaatste worden :-)Spartacus

Terug