De Trudy's Cycling Team

31/03/2013: GhislenghienAfstand: 60 km

Gemiddelde: 24 km/h

Hoogtemeters: 389 m


Onze laatste rit die start om 9u. Voor sommige Trudy's was dit vandaag een godsgeschenk. Na een zwaar dinertje met onze Italiaanse vrienden was het vroeg dag. Acht Trudy’s waren paraat om de koude te trotseren. De gorilla had zijn masseur ook uitgenodigd om eens mee te rijden.


Van bij de start ging het meteen omhoog, met de beklimming van de Guillemainlaan. Via de afdaling van de Schillebeek ging het richting Galmaarden. Er werd een strak tempo op na gehouden, dit was voor de gorilla iets teveel van het goede, in Tollembeek moesten we even halt houden om hem opnieuw te laten aansluiten. Vanaf hier hing hij dan ook constant aan de rekker.


Alle Trudy's offerden zich één voor één op om hem op te wachten en opnieuw bij de groep te brengen. Vanaf Ghislenghien werd gekozen voor de kortste weg richting Geraardsbergen, de steenweg was dan ook het ideale speelterrein om de groep in stukken te trekken. Ter hoogte van Lessen werd op iedereen gewacht. De finale werd geen sprint richting beauraing, maar een krachtmeting langs het denderpad. Het was de masseur die de groep op sleeptouw nam, Hagen, A.Sjleck, VDB, Spartacus en Goms konden hun wagentje aanhaken. F.Sjleck twijfelde even en verloor kostbare meters. El Pistoleiro ontfermde zich over een kapotgereden Gorilla. Voor Spartacus waren de laatste twee kilometer er teveel aan, hij moest de rol lossen. F.Sjleck probeerde nog voorin te geraken, maar de vogels waren gaan vliegen.


Na de rit werden we door "Ronde rijder" Monforken (Proficiat, 260km afgelegd!!!!) opgewacht met de nodige "bouletten & trippen".


Volgende week staat de eerste klassieker op het programma, De Ronde van Geraardsbergen en niet vergeten startuur 8u30!!!!!
Ciaokes Spartacus
Terug