De Trudy's Cycling Team

08/06/2014: OombergenAfstand: 75 km

Gemiddelde: 27 km/h

Hoogtemeters: 511 m/hDoor het gedruppel net voor de start en ook de talrijke alcoholuitspattingen van sommige Trudy's op zaterdagavond/nacht, slechts zes deelnemers.


Een vrij vlakke rit op het programma richting Oombergen. Van bij de start werd onder een gezapig tempo richting Zandbergen gereden, wegens de wegenwerken namen we ter hoogte van Idegem een stukje langs het denderpad, het waren Doms en Spartacus die het ritme aangaven.


Langs Zandbergen, ging het dan richting Ninove, nog altijd geen lastige hindernissen. Maar dit was zonder een witte auto met blauwe streep gerekend. In Appelterre geraakte niet iedereen tijdig op het fietspad, de witte auto met blauwe streep vond het nodig om ons in te sluiten en ons zoals vee op het voetpad te drijven. Spartacus kon net remmen en een bloembakje ontwijken, achter hem moest ook iedereen in de remmen...voor T.Martin had dit tot gevolg dat hij ten val kwam. De opgelopen schade viel gelukkig mee, toch was de knie van T.Marting geraakt, gelukkig kon hij zijn weg verderzetten.


Net voor Aspelare konden onze regenjasjes definitief opgeborgen worden. Het tweede gedeelte beloofde iets lastiger te worden en onze Flecha raakte stilaan onder stoom om er af en toe eens serieus aan te snokken. Zo versnelde hij op de Pijpketel, alles rammelde en kraakte aan zijn fiets door de kracht dat hij ontwikkelde. Het is een beest zag je de anderen denken :-)


Nog een lusje door Brakel en Everbeek, met de beklimming van de Fayte. Langs Ghoy en Overboelare ging het richting ons lokaal. Er was geen aankomst voorzien, zodat we rustig in groep aankwamen. Enkele vochtbekers later, kon iedereen huiswaarts keren.


In het klassement neemt T.Martin de leiding over van vakantieganger Hagen. Voor de derde plaats is het spanning troef met 5 Trudy's binnen de 50km van elkaar. De maand juni zou dus wel eens van groot belang zijn voor het klassement. Met de laatste 3 zondagen 295km te verdienen (75km, 130km en 90km)!!!!!!!!!!!
Tot noste week amigo's
Terug